Over Admonda

Anita Pas – van der Vlugt is in 2007 gestart met Admonda.

Anita stelt haar diensten als freelancer ter beschikking aan organisaties die behoefte hebben aan administratieve ondersteuning. Hierbij kun je denken aan het verrichten van boekingen in uw administratiepakket, het voorbereiden en verzorgen van de BTW-aangifte, het doen van de maandafsluiting, het voorbereiden van de jaarrekeningen etc.

De werkzaamheden kunnen veelal worden uitgevoerd vanuit het kantoor van Admonda (indien u een online administratiepakket heeft), maar het kan ook gewoon bij u op kantoor.
Het is ook mogelijk dat u Admonda inhuurt om éénmalig orde op zaken te stellen in uw administratie, wanneer daar behoefte aan is. Anita zal dan een gestructureerde manier van werken invoeren en deze overdragen aan uw eigen medewerker(s).

Heeft u wel eens het gevoel dat uw administratie niet volledig up-to-date is, loopt u regelmatig achter de feiten aan als het gaat om het doen van boekingen, bent u het overzicht in uw financiën een beetje kwijt geraakt? Bel of mail Anita voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.